Rådgivning

Rådgivning

Teaser

Forældrerådgivningen rådgiver pr. telefon eller mail

Du er altid velkommen til at kontakte os enten på mail via vores kontaktformular eller på telefon 70 25 24 68. Telefonen er åben alle skoledage mellem kl. 10-14.

Du kan også se vores sektion med spørgsmål og svar på de mest almindelige spørgsmål for at se, om dit spørgsmål bliver besvaret der. Du kan også kigge i vores videnbank.

Hvad kan vi hjælpe med?

Forældrerådgivningens mission er at fremme skolebørns trivsel og læring gennem rådgivning af forældre og andre, der oplever problemer i forbindelse med et barns skolegang. Forældrerådgivningens mission er at fremme skolebørns trivsel og læring gennem rådgivning af forældre og andre, der oplever problemer i forbindelse med et barns skolegang. Du kan kontakte os uanset dit barns skoleform.

Forældrerådgivningen kan rådgive forældre og andre, der oplever problemer i forbindelse med et barns skolegang. Vi kan lytte til dig og sammen med dig finde den løsning, der er bedst for dit barn. Ind i mellem er det ikke os, der ved mest om emnet, og så kan vi henvise dig til den relevante rådgivning.

Mange af de forældre, der kontakter os, har problemer med deres barns trivsel, kommunikation med skolen, eller at deres barn ikke undervises på sit faglige niveau. Men mange kontakter os også om f.eks. skolestart eller skoleudsættelseskoleskiftmanglende elevtilsynsygeundervisning og bortvisning eller andre sanktioner.

Senest opdateret den

24 august 2017

af

mj